Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Bu doğrultuda devlet bile bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Yangına dayanıklı bapların meslek kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye ahşap kapının yasak olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını sundurmaımızın önemli bir parçası haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlığını yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en munis hediye politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Özellikle santimantal ve altın materyallerin evetğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısı 3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının çokliğinden az olmamalıdır.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye uyum ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık bünyeyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı hakikat itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Sektör strüktürsında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıkan yamanın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir vesair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page